Club Fivecation I

Forening I – Videresalg av sameierandel

Vår første forening som ble startet midt i korona-pandemien. Til tross for denne krisen ble Club Fivecation I fulltegnet innenfor de budsjetterte tolv månedene. Interessen for Club Fivecation I varierte ut fra nyhetsstrømmen rundt covid, men Club Fivecation I ble fulltegnet etter tolv måneder. Som medlem av Association I er du medeier i et av våre flaggskip, villaen i Moraira (Valencia-området) , en moderne og førsteklasses sportsleilighet i La Cala Mijas (Costa del Sol) , en villa i Vence (Provence) hvis utemiljø/bassengområde får fuglene til å synge og en sports- og skileilighet i eksklusive Courmayeur . Eierne er glade for å komme tilbake til disse fantastiske eiendommene og kjære reisemålene, gang på gang.

Salg i forening I begynte i april 2021 og den første medeieren besøkte villaen i Moraira i juni 2021, leiligheten i La Cala Mijas i juli 2021, villaen i Vence i april 2022 og sportsleiligheten i Courmayeur i desember 2022.

Du blir medeier i fire eiendommer, men kan nyte opptil tolv fantastiske eiendommer på like mange unike reisemål ved å bytte mellom foreningene.

Videresalg: En eksisterende aksjonær ønsker å selge sin andel. Pris €249 000. Kontakt oss for mer informasjon.

Klikk nedenfor for eiendomsinformasjon, bilder og reisemålsbeskrivelse angående Forening I.

Oppdag Club Fivecation I-eiendommene

Moraira
Spania
Courmayeur
Italia
La Cala Mijas
Spania
Vence
Frankrike

Interessemelding