Marbella-området

Nydelig overnatting med flott utsikt

3 soverom

2 bad

6 gjester

Terrasse

Privat jacuzzi

Beskrivelse

Dette flotte feriehuset ligger i de vakre fjellene mellom Malaga og Marbella, kun 10 minutter fra stranden. Flere av de absolutt beste områdene langs den spanske solkysten ligger litt opp fra sjøen. Det samme gjelder La Cala Resort. Her får du en fredelig ferie blandet med vakre naturopplevelser. Ønsker du å øke tempoet kan du reise til Marbella og Malaga på kort tid.

Utsikten er flott, og like utenfor døren finner du hele tre18-hulls golfbaner. Boligen er av absolutt høyeste klasse og standard, bygget i 2018.

En hjørneleilighet med deilig naturlig lys, hvor vi har valgt moderne innredning med skandinaviske elementer. Komfort er en viktig del, med for eksempel komfortable senger fra Tempur og store loungesofaer fra Dedon hvor hele familien kan krølle seg sammen uten problemer.

Boligen er utstyrt med elektrisk solavskjerming og sentralstyrt klimaanlegg, høyhastighets WiFi, skandinaviske og internasjonale TV-kanaler og fjernkontrolllås med kamera for enkelt innslipp av gjester. 24 timers vakthold i området.

Den 91 kvadratmeter store terrassen har loungesofaer, et stort spisebord med plass til 8 personer, grill og jacuzzi med plass til 5 personer.

Det er tre soverom og to bad. Kjøkkenet og stuen har åpen planløsning. Privat parkeringsplass med heis og trapp rett opp.

Opplev eiendommen

Bilder

Området

La Cala Resort er et eksklusivt bolig- og golfområde som ligger i nærheten av Marbella. Den nærmeste landsbyen er La Cala Mijas, i grei avstand fra Malaga og den internasjonale flyplassen. Området har 24-timers sikkerhetstjenest. Boligen ligger i et “gated community”. Karakteristisk for miljøet er det naturskjønne, grønne og bølgende landskapet med fjell i nord og mye åpent landskap. Du kan også se havet, og det er en del gamle, spanske gårder i nærheten, såkalte fincas. Det er et stille og fredelig område og rett ved finner du blant annet et førsteklasses hotell. Det er muligheter for spa, massasje, tennis, fitness, svømming (innendørs og utendørs bassenger). Med venner og familie på besøk kan det også være praktisk å ha ekstra overnatting tilgjengelig. Hotellet og golfklubben har 3 restauranter. Hotellet tilbyr også klesvask, rengjøring, barnevakt og en rekke aktiviteter avhengig av årstid, inkludert golftrening for alle nivåer. Det er et herlig område å gå i. Noen foretrekker sykling, men da er det som regel av konkurranse- og treningskarakter.

Kart

Avstand fra leiligheten:
Málaga lufthavn: 25.00 km
La Cala-stranden: 5,80 km
Marbella: 14,90 km
Sierra Nevada, skiområde: 132,70 km
Ronda: 45,10 km
Sevilla: 146,00 km
Madrid: 440,20 km
Gamlebyen i Málaga: 33,50 km
Puerto Banús strandpromenade: 21,00 km
Nerja: 78,50 Km
Gibraltar: 71,80 km

Vil du vite mer? Ta kontakt

  Oppdag Club Fivecation I-eiendommene

  Moraira
  Spania
  Courmayeur
  Italia
  La Cala Mijas
  Spania
  Vence
  Frankrike

  Interessemelding