Provence-området

Sjarmerende villa i Vence

4 soverom

3 bad

8 gjester

Basseng

Vingårder

Beskrivelse

Huset vårt i Provence ligger i den lille og sjarmerende byen Vence, omtrent 16 kilometer nord for Nice. Beliggenheten er attraktiv, kun 900 meter fra ringmuren som omkranser middelalderbyens sentrum. I de trange brosteinsbelagte gatene finner du mange koselige restauranter, trendy vinbarer, kafeer, gallerier og elegante butikker.

Uteområdene er lekre, med tre terrasserte nivåer. I toppetasjen er det god plass til både solsenger og spising, og her er ett av to utekjøkkener. I den nedre etasjen finner du et lekkert basseng med integrert jacuzzi samt åpen bar mot det nedre utekjøkkenet. Dette kjøkkenet er godt utstyrt med pizzaovn, kjøl/frys, mikrobølgeovn, kokeplater mm. Rett mote sør kan du se Middelhavet og Cap-d’Antibes.

I første etasje er det en stue som er åpen mot det rustikke provençalske kjøkkenet, og du finner også et gjestetoalett i denne etasjen. I øverste etasje er det hovedsoverom med egen terrasse og bad, samt ytterligere tre soverom, bad og toalett.

Huset ligger rolig til i en blindvei og det meste av turen inn til gamlebyen går på gangsti uten store nivåforskjeller. Når du besøker huset i Vence er det bare å la skuldrene senkes og nyte livet.

Leiebil er ikke nødvendig. Du kommer deg enkelt rundt til fots, og i unntakstilfeller er det bare å ta en taxi. En taxitur mellom flyplassen og Vence tar ca. 20 minutter og koster ca. €30.

Eiendommen gjennomgikk en omfattende renovering våren 2022 og ble ferdigstilt i april 2022. Bildene er oppdatert 29. april 2022.

Opplev eiendommen

Bilder

Området

Vence er et godt utgangspunkt for en flott ferie i Provence, uansett om du legger vekt på kulturopplevelser i området, vin og gastronomi, en aktiv ferie med sykkel- og fotturer i naturen eller bare vil ha rolige dager i franske omgivelser.

Vence er en gammel by med en historie som strekker seg tilbake til romertiden. Det gamle bysentrumet dateres tilbake til middelalderen. Den gamle bymuren er svært godt bevart og bak muren ligger gamle, skjeve hus langs smale og svingete brosteinsgater.

Utenfor gamlebyen går livet sin gang i Vence, med markeder på det sentrale torget, Place du Grand-Jardin. Hver morgen kan du kjøpe frukt, grønnsaker og blomster her, og på onsdager er det et eget, populært marked.

Frankrikes mest kjente kunstnerlandsby, St Paul de Vence, ligger bare 4 kilometer fra huset, og den sjarmerende byen Tourrettes-sur-Loup er syv kilometer unna.

Kart

Avstand fra huset:
St Paul de Vence (kunstnerlandsby): 4,00 km
Tourrettes-sur-Loup (middelalderlandsby): 7,00 km
Nice flyplass: 16.00 km
Antibes: 16,80 km
Cannes: 31,40 km
Monaco: 43,40 km
Golf de La Vanade: 12,30 km
Golf Country Club de Nice: 24,20 km

Vil du vite mer? Ta kontakt

  Oppdag Club Fivecation I-eiendommene

  Moraira
  Spania
  Courmayeur
  Italia
  La Cala Mijas
  Spania
  Vence
  Frankrike

  Interessemelding