De italienske alper

Sportsleilighet i Courmayeur

3 soverom

2 bad

6 gjester

Stå på ski

Beskrivelse

Dette fantastiske overnattingsstedet i Courmayeur (i de Italienske alper) ligger i Courmaison-området. Her har det i løpet av det 21. århundre blitt skapt en “minilandsby” av koselige alpehus. Leiligheten har 3 soverom med skråtak samt 1 bad. I hovedetasjen finner du stue og kjøkken samt 1 bad til. Utsikten mot Alpene og Mont Blanc er fantastisk, spesielt fra den private, 300 m2 store hageterrassen. Det er gangavstand til det velrenomerte spahotellet QC Therme og med shuttlebuss kommer du deg enkelt til heissystemene.

Courmayeur er ikke bare et verdenskjent skianlegg, det er en livlig by hele året. Her er det skoler, bibliotek og butikker for lokalbefolkningen. Restaurantutvalget er stort med innslag av både fransk og italiensk kjøkken. Langs den velkjente gågaten, Via Roma, ligger luksusbutikker fra de mest kjente motehusene i verden.

I sommermånedene kan du nyte flotte turstier, golf, tennis, padling, rafting, fjellklatring, terrengsykling, ridning, vinsmaking og fabelaktig natur i Aostadalen og i resten av det nordvestlige Italia.

Utvalget av ski i Courmayeur er stort og passer for alle uavhengig av forkunnskaper.

Slik skrev det svenske skimagasinet “Åka skidor” om Courmayeur i 2018:

Bare 12-13 kilometer fra Courmayeur ligger La Thuile, som er vel verdt et besøk i løpet av skiferien Her er det ytterligere 150 km med løyper i mellom 1200-2800 meters høyde.

Opplev eiendommen

Bilder

Området

Courmayeur (1224 m.o.h.) er Aostadalens mest kjente feriested, som ligger ved foten av Mont Blanc (4810 m.o.h.). Byen er kjent for sine elegante bygninger, den hyggelige atmosfæren og sin lange historie (det første gjestgiveriet åpnet i 1680).

Det vakre landskapet rundt, det moderne skisystemet og feriestedets utmerkede beliggenhet har gjort Courmayeur til et av Italias mest populære idrettssteder, hele året.

Du sitter enten ute i solen på en av byens uterestauranter eller inne på en koselig restaurant og nyter den herlige stemningen. Her er det bare å se på italienerne, nyte deilige måltider, drinker og høre på musikk i alle dens former!

Det er gode flyforbindelser til nærliggende flyplasser (Milano, Bergamo, Génève) fra Oslo Lufthavn. Genève lufthavn er nærmest flyplass. Norwegian flyr til både Génève og Bergamo. SAS flyr til Milano.

Kart

Avstand fra leiligheten:
La Thuile skianlegg: 14 km
Chamonix: 22 km
Byen Aosta: 37 km
Genève lufthavn: 116 km
Caselle flyplass (Torino): 152 km
Malpensa flyplass (Milano): 212 km
Bergamo flyplass (Milano): 261 km
Huset i Provence: 506 km
København: 1426 km

Vil du vite mer? Ta kontakt

  Oppdag Club Fivecation I-eiendommene

  Moraira
  Spania
  Courmayeur
  Italia
  La Cala Mijas
  Spania
  Vence
  Frankrike

  Interessemelding