Mallorca

Tomannsbolig i naturskjønne Cala d’Or

3 soverom

2 bad

6 gjester

Beskrivelse

Vår tomannsbolig på Mallorca ligger i naturskjønne Cala d’Or, bare noen få meter fra den vakre bukten Cala Ferrera.

Her tilbys avkjølende klippebad. Hvis du foretrekker strender finner du to stykker i gangavstand fra huset. Platja Cala de Ferrera ca 300 meter nord og Platja Cala Esmeralda ca 600 meter sørvest for eiendommen. Inn til sentrum, hvor det er massevis av butikker og restauranter, kan du gå på ti minutter, og fortsetter du litt til kommer du snart til den fine marinaen.

Boligener har to etasjer og er på cirka 110 kvadratmeter. Det er utvendig terrasse på 25 kvadratmeter og en tomt på ytterligere 100 kvadratmeter. I underetasjen er det stue med peis samt integrert kjøkken. Fra underetasjen har du direkte tilgang til terrassen og eiendommen. Noen få meter unna kan du bade i sjøen, og for enkelhets skyld er det badestige og ferskvannsdusj.

I boligens andreetasje er det tre komfortable soverom samt to bad. Fra flere av rommene kan du se havet mellom de vakre pinjetrærne. Hele eiendommen er inngjerdet, og her finner du felles basseng, innbydende grøntområder samt parkeringsplass. Eiendommen ligger rolig til ii en blindvei.

Opplev eiendommen

Bilder

Tidsplan Club Fivecation forening II

Eiendom I: Cala d´Or på Mallorca har ønsket medeierne velkommen siden juni 2022.
Eiendom II: Bargemon i Provence har ønsket medeierne velkommen siden oktober 2022.
Eiendom III: Ponte di Legno i de italienske alpene har ønsket medeierne velkommen siden januar 2023.
Eiendom IIII: La Herradura i Nerja-området har tatt imot medeiere siden 18. juni 2023.
Når du er medeier i Club Fivecation II, kan du bytte -Swappa- dager med venner i Club Fivecation I eller III og selvfølgelig omvendt.

MERK FØLGENDE! Kun én plass igjen i Forening II.

Les mer om konseptet

Området

Mallorca regnes av mange som Middelhavets mest varierte og vakreste øy. På Mallorca er det alt for alle og litt til; Sol, strender, interessante utfluktsmål, golfbaner, kultur, shopping i verdensklasse, tur- og sykkelstier og enestående natur.

Cala d’Or er et trivelig og litt mer eksklusivt sted uten at det er pretensiøst eller spesielt dyrt. Området består for det meste av lave, hvite hus som ligger i frodige grøntområder.

Gågatene øst for Avinguda de Calonge regnes som sentrum og her finnes en rekke butikker og uterestauranter. Om kvelden samles folk gjerne her for å nyte et godt måltid, handle og for å oppleve folkelivet.

Marinaen er et annet populært samlingssted på kveldene. Det finnes en rekke førsteklasses restauranter hvor du kan nyte både spanske og internasjonale retter.

I Cala d’Or finner du fem av Mallorcas flotteste badebukter. Badebuktene ligger mellom klipper, og innerst i hver bukt er det små badestrender med herlig, lys sand. Den steinete kysten gjør at vannet er krystallklart og perfekt for snorkling. Følger du kysten sørover finner du utallige badeviker med vakre strender, hvorav den vakreste kanskje er Cala Lombard. Her er det en ny bukt å oppdage hver dag i ferien.

Landskapet rundt Cala d’Or er sjarmerende, med vakre gamle steinhus og frodige hager. Mallorva er et perfekt reisemål for deg som liker å reise rundt på egen hånd. Her finner du små landsbyer og hyggelige badeviker overalt.

Kart

Avstand fra leiligheten:
Porto Petro: 5,30 km
Vall d’Or Golf: 7,90 km
Porto Colom: 10,90 km
Cala Lombards: 21,70 km
Platja Des Trenc: 37,20 km
Flyplass: 59,70 km
Palma de Mallorca: 64,60 km
Vall d’Or Golf: 9,00 km
Golf Son Antem: 45,00 km

Vil du vite mer? Ta kontakt

  Oppdag Club Fivecation II-eiendommene

  Bargemon
  Frankrike
  Ponte di Legno
  Italia
  Cala d’Or, Mallorca
  Spania
  Nerja
  Spania

  Interessemelding