Nerja området

Fin villa i La Herradura, Spania

4 soverom

4 bad

180 kvm

Basseng

Beskrivelse

Vår romslige villa ‘Casa Ladera’ ligger i et naturskjønt område med en fantastisk utsikt over fjellene, grøntområder og bukten La Herradurra. Eiendommen har to etasjer og er omgitt av frodige planter og middelhavstrær. Villaen ligger i et rolig område i en blindvei.

Flotte vinduer i begge etasjer slipper lyset inn i alle rom og gir fantastisk utsikt over omgivelsene. I øverste etasje ønskes du velkommen av en lys hall. Til høyre i hallen ligger en stor og luftig stue, samt en sammenhengende spisestue, godt egnet for koselige middager med familien.

Fra stuen leder en 3 meter bred skyvedør ut til den romslige terrasseen, godt tilrettelagt for avslapning og sosialt samvær. Her er det en loungegruppe hvor du kan nyte solnedgangen og utsikten, eventuelt akkompagnert av et glass kald Cava og lokalt kjøpte oliven som snacks.

Rett fra gangen ligger et moderne kjøkken med alle bekvemmeligheter du kan ønske deg. Kjøkkenet er åpent mot terrassen og du kan også nyte flott utsikt og godt lys herfra. I denne etasjen finner du også et privat soverom med fransk balkong ut mot bassengområdet og eget bad.

I husets førsteetasje finner du tre soverom med separate bad, alle med utsikt over bassengområdet og omgivelsene. Det romslige hovedsoverommet og soverom tre har direkte tilgang til terrasseområdet og bassenget, mens soverom fire har fransk balkong. Hvert soverom har eget bad.

Ved bassengområdet finner du det innbydende bassenget, som holdes oppvarmet til en behagelig temperatur, slik at selv svømming i kjøligere perioder er mulig. Bassengområdet på denne eiendommen er et perfekt sted for avslapning på solsengene, med hyggelig selskap og deilige bad. Stranden i La Herradura ligger 2,3 kilometer unna.

Oppsummert er dette ‘helårshuset’ som ligger i det eksklusive villaområdet Punta de la Mona, i subtropiske La Herradura, en drøm for deg som elsker å bo komfortabelt og avslappende, med strand og restauranter innen kort avstand. I La Herradura er det et stort utvalg av butikker, restauranter, barer og strandtjenester. Den koselige havnen, Marina del Este ligger 3 kilometer fra villaen og her er det restauranter og uteservering. Playa Marina del Este ligger rett ved siden av og er kjent for gode snorklemuligheter. Byen Alemuñecar (6 km) har en fin strand, mange palmer og tapasbarer. Det er 18 kilometer til turiststedet Nerja og her ruver gamlebyen rett ved siden av Balcon Europa. Et must er Salobreña, (20 km), en av Spanias virkelig gamle byer. Her finner du blant annet en flott festning, som i Mijas og Frigiliana, men med langt færre turister. I Salobreña er det et omfattende strandområde med fine restauranter. Velkjente Frigiliana (23 km) er en vakker gammel spansk by som er en turistmagnet.

Velkommen til Casa Ladera! Varm velkomst.

Opplev eiendommen

Bilder

Tidsplan Club Fivecation forening II

Eiendom I: Cala d´Or på Mallorca har ønsket medeierne velkommen siden juni 2022.
Eiendom II: Bargemon i Provence har ønsket medeierne velkommen siden oktober 2022.
Eiendom III: Ponte di Legno i de italienske alpene har ønsket medeierne velkommen siden januar 2023.
Eiendom IIII: La Herradura i Nerja-området har tatt imot medeiere siden 18. juni 2023.
Når du er medeier i Club Fivecation II, kan du bytte -Swappa- dager med venner i Club Fivecation I eller III og selvfølgelig omvendt.

MERK FØLGENDE! Kun én plass igjen i Forening II.

Les mer om konseptet

Området

Nerja-området lever hele året takket være beliggenheten og attraktiviteten. Her bor en stor andel fastboende, noe som bidrar til at området er like trivelig å besøke hele året.

Beliggenheten mellom Sierra Nevada og Middelhavet skaper et mikroklima som hever temperaturen noen grader sammenlignet med resten av Costa del Sol, noe som ikke bare er hyggelig, men som også lar deg dyrke eksotiske planter som avokado, papaya og mango i regionen.

I området kan du spise fra flere av verdens kjøkken, inkludert italienske, franske, indiske og japanske restauranter. Flertallet serverer imidlertid spansk og middelhavsinspirert mat. Paella i ulike former finnes selvsagt nesten alle steder og det er også nok av tapasbarer om du har lyst på flere småretter. Typisk tapasmat i Nerja består ofte av lufttørket skinke, stekt småfisk, stekt blekksprut og spansk omelett.

Dette er et av få steder i verden hvor du kan stå på ski om morgenen og svømme i Middelhavet om ettermiddagen. Skiområdet Sierra Nevada har 18 grønne løyper, 40 blå, 50 røde og 8 svarte. Skiområdet minner om Åre i utformingen.

For de aktive er det et bredt utvalg av førsteklasses underholdning. I tillegg til utmerket golf, alle tenkelige idretter, tiltrekker området med fabelaktige tur- og sykkelstier av varierende vanskelighetsgrad.

Vår villa i Forening II ligger i La Herradura. Det er et stort utvalg av butikker, restauranter, barer og strandtjenester her. Den koselige havnen, Marina del Este ligger 3 kilometer fra villaen og her er det restauranter og uteservering. Playa Marina del Este ligger rett ved siden av og er kjent for flotte snorklemuligheter. Selve den spanske byen Alemuñecar (7 km) har en fin strand, mange palmer og tapasbarer. Det er 18 kilometer til turiststedet Nerja og her ruver gamlebyen, rett ved Spansketrappen. Et must er Salobreña, (20 km), en gammel, spansk by kronet av en festning, lik Mijas og Frigiliana, men med langt færre turister. I Salobreña er det et stort strandområde med fine restauranter. Velkjente Frigiliana (23 km) er en vakker gammel spansk by som er en turistmagnet

I Nerja-området finner mange nordmenn drømmelivet og blir her hele året.

Kart

Avstand fra huset:

Playa de la Heradura: 2,1 km
Marina del Este-stranden: 2,5 km
Marina del Este: 3,4 km
Alemuñecar: 5,9 km
Dragesteingrotter: 17,6 km
Nerja gamleby: 20,1 km
Salobreña: 20,6 km
Frigiliana: 23,3 km
Los Moriscos Club de Golf: 24,6 km
Málaga: 72,1 km
Flyplass (Malaga): 85,7 km
Granada: 86,3 km
Sierra Nevada skianlegg: 115 km

Vil du vite mer? Ta kontakt

  Oppdag Club Fivecation II-eiendommene

  Bargemon
  Frankrike
  Ponte di Legno
  Italia
  Cala d’Or, Mallorca
  Spania
  Nerja
  Spania

  Interessemelding