Eiendom i Provence

Herskapsvilla i middelalderlandsbyen Bargemon, Frankrike

6 soverom

3 bad

12 gjester

Beskrivelse

Villaen ligger bare 500 meter fra middelalderlandsbyen Bargemon. I denne pittoreske landsbyen finner du vakre brosteinsgater, gode restauranter og hyggelige utekafeer.

I nærheten av Bargemon er det mange vingårder som er verdt et besøk. For deg som liker å gå turer er området et eldorado. Utsikten fra huset er vakker, og byr på akkurat det du venter i Provence: Milevid utsikt, oliventrær, endeløse grøntområder og et fascinerende landskap.

Tomten, som er på 2,2 mål, har steinlagt terrassering, og øverst på tomten ligger villaen vår.

Her får du en romslig bolig på 220 kvadratmeter, med til sammen seks soverom, tre store bad, stue med balkong og et luksuriøst kjøkken med spisebord som har plass til hele ti gjester. Alle rommene er har godt med naturlig dagslys, og har utsikt. Solnedgangene er magiske.

Uteområdet har flere terrasser som egner seg godt for soling og avslapning. Sannsynligheten er stor for at du vil trives ekstra godt ved bassengkanten! Det oppvarmede bassenget inviterer deg til å ta en forfriskende dukkert.

Fra den øvre terrassen kan du se og nyte fantastisk utsikt over de vakre omgivelsene.

Opplev eiendommen

Bilder

Tidsplan Club Fivecation forening II

Eiendom I: Cala d´Or på Mallorca har ønsket medeierne velkommen siden juni 2022.
Eiendom II: Bargemon i Provence har ønsket medeierne velkommen siden oktober 2022.
Eiendom III: Ponte di Legno i de italienske alpene har ønsket medeierne velkommen siden januar 2023.
Eiendom IIII: La Herradura i Nerja-området har tatt imot medeiere siden 18. juni 2023.
Når du er medeier i Club Fivecation II, kan du bytte -Swappa- dager med venner i Club Fivecation I eller III og selvfølgelig omvendt.

MERK FØLGENDE! Kun én plass igjen i Forening II.

Les mer om konseptet

Området

Provence er oftest forbundet med bølgende åser vakkert akkompagnert av vingårder og olivenlunder og små middelalderbyer med ringmurer, tinder og tårn. Provence er omfavnet i øst av Alpene, i sør av Middelhavet og i vest av Rhône-elven.

Langs sørkysten av Provence ligger mange glamorøse steder. Monaco, Nice, Antibes, Cannes, St. Maxime, Saint Tropez, ja, listen kan gjøres lang over kjendistette steder.

Kjøkkenet i Provence er rikt og variert, med fersk fisk og skalldyr langs kysten, vilt og trøfler oppe i fjellet. Du kjøper grønnsaker og frukt enten fra en bonde i nærheten eller på småbymarkedene.

I Provence har rosévin blitt en spesialitet og en livsstil, mye på grunn av det unike klimaet, jordsmonnet og variasjonen av druer som kvalitetsrosévin kan lages av. De produserer selvfølgelig også noen gode røde og hvite viner. Varmende sol og kjølig havbris. De samme forholdene som gjør Provence til et fantastisk reisemål produserer også viner i verdensklasse. Dagenes mange soltimer gir modne frukttoner, mens kjølige netter sørger for at syren og balansen bevares.

I Provence kan du også nyte en god pastis, denne gylne, anisduftende klassiske aperitiffen som er vanlig på den franske rivieraen og som gjerne drikkes før lunsj. Godt avkjølt og ofte tilsatt vann og voila! … så blir likøren til en melkehvit drink i glasset.

Kart

Avstand fra huset:
Bargemon (middelalderby): 0,50 km
Claviers (middelalderby): 3,90 km
Callas (middelalderby): 6,00 km
Domaine Bastide du Plan: 8,00 km
Seillans (middelalderby): 12,80 km
Fayence (middelalderby): 19,70 km
Saint-Raphaël: 48,80 km
Cannes: 57,60 km
Nice flyplass: 78,60 km
DGS Disc Golfbane: 10.00 km
Terre Blanche: 25,00 km
Golf de Taulane: 29.00 km

Vil du vite mer? Ta kontakt

  Oppdag Club Fivecation II-eiendommene

  Bargemon
  Frankrike
  Ponte di Legno
  Italia
  Cala d’Or, Mallorca
  Spania
  Nerja
  Spania

  Interessemelding