Club Fivecation III

Club Fivecation III

Forening III er i oppstartsfasen og to eiendommer er kjøpt. Forening III er en del av vårt største konsept, Grande de luxe. Tre villaer som har 4-5 soverom og private oppvarmede bassenger samt en sportsleilighet i de italienske alpene med plass til åtte personer. I utvalgte villaer er det vinkjeller, biljard, boule, bordtennis og/eller spillrom, altså det lille ekstra. Perfekt for deg som ønsker å sette et ekstra spiss på utenlandsoppholdet, med god plass til barn, barnebarn og venner også. Villaen i Villecroze (Provence) var klar for innsjekking 26. november 2023 og villaen i Alfamar (Nerja-området) var allerede klar for innsjekking 25. oktober 2023.

Hver eiendom går gjennom en nøye renovasjon med stort fokus på detaljering. Vår kravspesifikasjon gjør at meglerne fortviler, men vår grunnregel er at vi hadde kjøpt eiendommen privat, om vi ikke hadde vært så glad i delingsøkonomien.

Eiendommene i Alfamar i Nerja-området og Villecroze i Provence er klare. Vi planlegger nå i de italienske alpene og ser etter en sportsleilighet med en attraktiv beliggenhet også om sommeren. I Algarve ser vi etter en topp villa med 4-5 soverom og oppvarmet basseng. Les mer om prioriterte feriesteder i Algarve og de italienske alpene under reisemålene nedenfor. Her er et typisk eksempel på eiendommene.

Pris: Fr. € 267 000 per aksje.

Fellesutgifter per måned:

42 dagers bruk: € 295

70 dagers bruk: € 490

De eneste kostnadene som kommer i tillegg er rengjøringsgebyret ved avreise og strømforbruk under oppholdet. Salget i Forening III er i full gang. Du blir medeier i fire eiendommer, men kan nyte opptil tolv fantastiske eiendommer på like mange unike reisemål ved å bytte mellom foreningene. Klikk nedenfor for eiendomsinformasjon, bilder og reisemålsbeskrivelse for Club Fivecation III.

Oppdag Club Fivecation III-eiendommene

Nerja
Spania
Provence
Frankrike
Algarve
Portugal
italienske alper
Italia

Interessemelding