Eiendom i Nerja-området

Eksklusivt 2-etasjes hus med havutsikt i Alfamar, Spania

5 soverom

5 bad

10 gjester

Beskrivelse

Velkommen til dette eksklusive 2-etasjes huset med en fantastisk sørvendt beliggenhet og en utrolig utsikt over havet. Alfamar er et eksklusivt inngjerdet område hvor paradevillaene står vakkert på linje, oppover fjellet.

Denne praktfulle eiendommen er virkelig en drøm for de som elsker havutsikt og søker en topp og komfortabel livsstil. Med en imponerende arkitektonisk design og moderne detaljer er huset virkelig en nytelse. Fasaden er elegant og stilig, og den eksotiske hagen ønsker deg velkommen til denne nydelige villaen. Byggeareal 350 kvm, tomt er 1800 kvm og byggeår er 2012.

Når du tråkker inn gjennom den imponerende inngangen, blir du møtt av en romslig og lys hall som leder deg inn i husets rause rom. Den åpne planløsningen gir god romfølelse og slipper inn mye lys. Store panoramavinduer åpner for en fantastisk utsikt ut mot havet. Vinduene gir også flott lys inne på dagtid og gjør forskjellen mellom ute og inne mindre.

Det moderne kjøkkenet er designet med stil og funksjonalitet i tankene. Her finner du toppmoderne teknisk utstyr, elegante benkeplater og massevis av inspirasjon til måltidsskapingen.

Den åpne planløsningen fortsetter inn i den romslige stuen, som tilbyr rikelig med plass til å slappe av og underholde. Fra stuen har du direkte utgang til den sjenerøse terrassen hvor du kan nyte solfylte dager og enestående solnedganger.

Huset har totalt fem luksuriøse soverom, alle designet med privatliv og komfort i tankene. Master bedroom er en drøm i seg selv ,med eget bad og egen balkong med utsikt over det glitrende havet. Alle soverommene har rikelig med lagringsplass og er innredet med stil og eleganse. Hvert soverom har eget bad av en større modell og direkte utgang til terrassen.

To av soverommene og badene er på nivå. En av disse er laget som en privat leilighet med soverom, bad, stue og kjøkkenkrok. Perfekt for en barnepasser eller venner som vil vil ha mulighet til å trekke seg litt tilbake. På nedre plan er det aktivitetsrom med bordtennis, dart, bridgebord og spillkonsoller som får barn og unge til å synge av glede. Det er et ekstra toalett for de som nyter bassenget samt plass til private oppbevaringsskap for hver medeier.

I tillegg til de fantastiske innendørsrommene tilbyr denne eksklusive villaen også uteområder som er perfekte for å slappe av med en deilig feriefølelse. Den store terrassen ved det oppvarmede bassenget er perfekt for noen deilige timer i sola og for å nyte den uforstyrrede havutsikten. Den eksotiske hagen har frodig vegetasjon og byr på en privat og tilbaketrukket atmosfære med vakre sitteplasser.

Alfamar ligger midt mellom den svært spanske byen Almuñecar (7 km) og historiske Salobreña (5 km). Almuñecar har en bred strand, en overflod av palmer og mange koselige restauranter. Salobreña, (5 km) er en veldig gammel spansk by kronet av en festning, lik Mijas og Frigiliana, men med langt færre turister. I Salobreña er det et omfattende strandområde med fine restauranter. Det er omtrent 20 kilometer til turiststedet Nerja og 12 kilometer til populære La Herradura. Rullesteinstranden Playa Barranco de Enmedio ligger litt over en kilometer fra Alfamar.

Opplev eiendommen

Bilder

Tidsplan Club Fivecation forening III

Eiendom I: Alfamar i Nerja-området, kjøpt. Første innsjekking oktober 2023.
Eiendom II: Villecroze i Provence, kjøpt. Første innsjekking oktober/november 2023.
Eiendom III: Italienske alper, kjøpt når 8 aksjer er tegnet. Første innsjekking prel. januar 2024.
Eiendom IIII: Algarve i Portugal, kjøpt når 12 aksjer er tegnet. Første innsjekking prel. april 2024.
Når du er medeier i Club Fivecation III, kan du bytte -Swappa- dager med venner i Club Fivecation I eller II og selvfølgelig omvendt.

Les mer om konseptet

Området

Nerja-området lever hele året takket være beliggenheten og attraktiviteten. Her bor en stor andel fastboende, noe som bidrar til at området er like trivelig å besøke hele året.

Beliggenheten mellom Sierra Nevada og Middelhavet skaper et mikroklima som hever temperaturen noen grader sammenlignet med resten av Costa del Sol, noe som ikke bare er hyggelig, men som også lar deg dyrke eksotiske planter som avokado, papaya og mango i regionen.

I området kan du spise fra flere av verdens kjøkken, inkludert italienske, franske, indiske og japanske restauranter. Flertallet serverer imidlertid spansk og middelhavsinspirert mat. Paella i ulike former finnes selvsagt nesten alle steder og det er også nok av tapasbarer om du har lyst på flere småretter. Typisk tapasmat består ofte av lufttørket skinke, stekt småfisk, stekt blekksprut og spansk omelett.

Dette er et av få steder i verden hvor du kan stå på ski om morgenen og svømme i Middelhavet om ettermiddagen. Skiområdet Sierra Nevada har 18 grønne løyper, 40 blå, 50 røde og 8 svarte. Skiområdet minner om Åre i utformingen.

For de aktive er det et bredt utvalg av førsteklasses underholdning. I tillegg til utmerket golf, alle tenkelige idretter, tiltrekker området med fabelaktige tur- og sykkelstier av varierende vanskelighetsgrad.

Vår villa i Forening III ligger i Alfamar, som ligger midt mellom den svært spanske byen Almuñecar (7 km) og historiske Salobreña (5 km). Almuñecar har en bred strand, en overflod av palmer og mange koselige restauranter. Salobreña, (5 km) er en veldig gammel spansk by kronet av en festning, lik Mijas og Frigiliana, men med langt færre turister. I Salobreña er det et omfattende strandområde med fine restauranter. Det er omtrent 20 kilometer til turiststedet Nerja og 12 kilometer til populære La Herradura. Rullesteinstranden Playa Barranco de Enmedio ligger litt over en kilometer fra Alfamar.

Står ski på ønskelisten er det bare ti kilometer til skiområdene i Sierra Nevada og til turistfylte Granada kan du kjøre til under en time.

Kart

Jeg er interessert

  Oppdag Club Fivecation III-eiendommene

  Nerja
  Spania
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  italienske alper
  Italia

  Interessemelding