Eiendom i Provence

Lekker villa med basseng i Villecroze

5 soverom

4 bad

10 gjester

Beskrivelse

Denne sjarmerende og godt planlagte villaen ligger bare noen få hundre meter fra middelalderlandsbyen Villecroze. I denne genuine landsbyen finner du trange brosteinsbelagte gater, butikker og restauranter med trivelige uterestauranter.

Den romslige tomten (4000 kvm) er privat og har mye lys og en fantastisk utsikt. Sol- og bademiljøet er fantastisk, med god plass til komfortable solsenger og et stort oppvarmet basseng (12×6 meter) som prikken over i-en. Oliven til salaten høstes selv i den private olivenlunden.

Innvendig består villaen av en stor og lys stue med peis, gjestetoalett, moderne kjøkken med spiseplass, vaskerom og garasje. Soveplassene er utmerkede med fem soverom (hvorav ett er litt mindre) og fire komfortable bad. Villaens loggia har utekjøkken, champagnebar, spisebord for ti personer og en salong. På den høyeste delen av tomten er det en innbydende pergola med hengende husker og en sittegruppe. Utsikten over landsbyen og det omkringliggende landskapet er fantastisk.

I villaens vinkjeller kan du finne utvalgte viner fra den kjente vingården Domaine Saint Jean de Villecroze, som ligger bare tre kilometer fra villaen. Som medeier velger du om du vil ha rød-, hvit- eller rosévin til middagen og tar du en flaske fra vinlageret legger du helt enkelt en 10-euroseddel i vinkjellerens sparegris per flaske. Ved behov fyller vaktmesteren opp vinbeholdningen. Hver medeier tilbys plass til å lagre sine private favorittviner i vinkjelleren.

Oppdag den sjarmerende landsbyen Villecroze, idyllisk beliggende i hjertet av kantonen Salernes i Haut-Var Verdon-området. Denne middelalderlandsbyen er en av Frankrikes mest karakteristiske landsbyer og byr på en unik opplevelse

Med sin høye beliggenhet på 350 meter over havet og omgitt av de majestetiske bakkene i Alpes de Provence, kan du nyte milde temperaturer hele året, lite nedbør og sjenerøst solskinn, alt takket være de beskyttende omgivelsene i frodige skoger.

Oppdag Villecroze Park, et spennende områder med grotter, frodige hager, en 35 meter høy foss og kunstfestival i parken, hvor kunstverk blir levende. Ligger mindre enn en kilometer fra villaen vår.

Opplev eiendommen

Bilder

Tidsplan Club Fivecation forening III

Eiendom I: Alfamar i Nerja-området, kjøpt. Første innsjekking oktober 2023.
Eiendom II: Villecroze i Provence, kjøpt. Første innsjekking oktober/november 2023.
Eiendom III: Italienske alper, kjøpt når 8 aksjer er tegnet. Første innsjekking prel. januar 2024.
Eiendom IIII: Algarve i Portugal, kjøpt når 12 aksjer er tegnet. Første innsjekking prel. april 2024.
Når du er medeier i Club Fivecation III, kan du bytte -Swappa- dager med venner i Club Fivecation I eller II og selvfølgelig omvendt.

Les mer om konseptet

Området

Oppdag den sjarmerende landsbyen Villecroze, idyllisk beliggende i hjertet av kantonen Salernes i Haut-Var Verdon-området.

Denne landsbyen er en av Frankrikes mest karakteristiske landsbyer og byr på en unik opplevelse

Med sin høye beliggenhet på 350 meter over havet og omgitt av de majestetiske bakkene i Alpes de Provence, kan du nyte milde temperaturer hele året, lite nedbør og sjenerøst solskinn, alt takket være de beskyttende omgivelsene i frodige skoger. Tidligere ble landsbyen kalt Villecrose, skrivemåten Villa Crosa ble dokumentert i 1055, der det latinske ordet “crosa” betyr hull, hule, kløft eller avgrunn.

Oppdag området

Kart

Jeg er interessert

  Oppdag Club Fivecation III-eiendommene

  Nerja
  Spania
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  italienske alper
  Italia

  Interessemelding