italienske alper

Sportsleilighet

3-4 soverom

2 bad

8 gjester

Stå på ski

Beskrivelse

I Club Fivecation III søker vi etter en leilighet i et hyggelig alpinanlegg som også egner seg for aktiviteter i sommermånedene. Det skal være 3-4 soverom med plass til åtte personer, fin stue, kjøkkenkrok, bad m.m. En faktor som har stor betydning ved valg av leilighet er lys, luftighet og utsikt. Andre viktige faktorer er avstand til heiser, butikker og restauranter. Vi ser etter følgende skisteder i det vestlige Italia, Champoluc, Cervinia, Limone, Alagna etc. Målet er at sportsleiligheten skal stå klar til innflytting innen jul/nyttår 2023.

Club Fivecation I har en innbydende sportsleilighet i eksklusive Courmayeur . Det er tre soverom, stue, kjøkkenkrok, to bad, parkeringsplass og privat tomt som i nord gir en dramatisk utsikt mot mektige Mont Blanc og som i sør er perfekt for et øyeblikk i solen. Skikjøringen er variert og byr på noe for enhver smak. Søsterferiestedet La Thuile med mye off-piste ligger 8 kilometer unna.

I Club Fivecation II ligger leiligheten i Ponte di Legno, som er et skianlegg med mange italienske besøkende. I den deilige leiligheten er det tre soverom, stue som er åpen mot spisestue/kjøkken, to bad, to parkeringsplasser og tre balkonger med fantastisk utsikt over byen og fjellene. Skikjøringen får høye karakterer av sameierne. Her kan du glemme heiskøer og trengsel i bakken, i hvert fall på hverdager. Milaneserne ankommer først i helgene.

Bilder

Tidsplan Club Fivecation forening III

Eiendom I: Alfamar i Nerja-området, kjøpt. Første innsjekking oktober 2023.
Eiendom II: Villecroze i Provence, kjøpt. Første innsjekking oktober/november 2023.
Eiendom III: Italienske alper, kjøpt når 8 aksjer er tegnet. Første innsjekking prel. januar 2024.
Eiendom IIII: Algarve i Portugal, kjøpt når 12 aksjer er tegnet. Første innsjekking prel. april 2024.
Når du er medeier i Club Fivecation III, kan du bytte -Swappa- dager med venner i Club Fivecation I eller II og selvfølgelig omvendt.

Les mer om konseptet

Området

Italiensk sjarm med skikjøring i høyden.
Den vakre og sjarmerende landsbyen Ponte di Legno byr på en fantastisk stemning både i vinter- og i sommermånedene. Det er mange restauranter, barer og kafeer i landsbyen som er åpne hele året. I gamlebyen ligger spennende butikker langs de trange brosteinsbelagte gatene og på torget ved siden av kirken er stemningen høy.
Skikjøringen er variert og passer både nybegynnere og de mest viderekomne. Sistnevnte gruppe vil elske den svarte løypen “Paradiso” og de omfattende off-pisteområdene i stor høyde. Det tilbys ikke mindre enn 43 km med langrennsløyper, for det meste i stor høyde.
I sommermånedene kan du nyte den fantastiske naturen, oppleve turstier av ulik vanskelighetsgrad, sykle på terrengsykkel og gjøre spennende utflukter i nærområdet. Den nærliggende innsjøen Lago d’Avio er et must.
Bygda: 1258 m.o.s.l
Kjørehøyde: Mellom 1120 og 3016 m.o.h.
Blå løyper: 10 stk
Røde løyper: 25 stk
Svarte løyper: 6 stk
Total løypelengde: 101 km
Langrennsløyper: 43 km
Snøkanoner: 100 % av alle bakker
Prisnivå: Hyggelig italiensk

Kart

Vil du vite mer? Ta kontakt

  Oppdag Club Fivecation III-eiendommene

  Nerja
  Spania
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  italienske alper
  Italia

  Interessemelding