Algarve

Villa i Algarve i Portugal

4-5 soverom

4-5 bad

8-10 gjester

Beskrivelse

Algarve er stort og vi søker etter en innbydende villa med 4-5 soverom, en hyggelig stue, et kjøkken som kan være åpent mot stuen samt 4-5 bad. Uteområdene må være tilrettelagt for soling, med flere terrasser, og det må selvfølgelig være oppvarmet basseng. For Club Fivecation III er vi spesielt interessert i to områder, Ferragudo og Praia da Luz og Burgau.

Forening I har en nydelig villa i Moraira i Spania . Her har sameierne fire soverom, stue, kjøkken, fire bad og et praktfullt bassengområde med oppvarmet basseng.

Medeierne av Forening II nyter en toppvilla i Bargemon i Provence . I denne førsteklasses villaen er det ikke mindre enn seks soverom, tre romslige bad, stue samt et moderne kjøkken. Stort bassengområde med oppvarmet basseng.

.

Bilder

Tidsplan Club Fivecation forening III

Eiendom I: Alfamar i Nerja-området, kjøpt. Første innsjekking oktober 2023.
Eiendom II: Villecroze i Provence, kjøpt. Første innsjekking oktober/november 2023.
Eiendom III: Italienske alper, kjøpt når 8 aksjer er tegnet. Første innsjekking prel. januar 2024.
Eiendom IIII: Algarve i Portugal, kjøpt når 12 aksjer er tegnet. Første innsjekking prel. april 2024.
Når du er medeier i Club Fivecation III, kan du bytte -Swappa- dager med venner i Club Fivecation I eller II og selvfølgelig omvendt.

Les mer om konseptet

Området

Algarvekysten byr på lange, rene sandstrender, enestående natur, vakker arkitektur, genuint lokalt markedsliv, historiske landsbyer og fantastisk utsikt. Med sin perfekte beliggenhet som Portugals sørligste punkt, har kyststripen i Algarve et mildt klima året rundt. Det som ofte kalles Algarvekysten strekker seg 150 kilometer langs kysten og gjennomsnittstemperaturen er rundt 20 grader.

Algarve er et veldig solrikt reisemål og solen skinner hele 300 dager i året. I den kaldeste perioden fra desember til februar er dagtemperaturen vanligvis over 15 grader. Om sommeren ligger det gjerne rundt 28-30 grader.

Langs sørkysten ligger mange mindre byer med to vanlige fellesnevnere: En fiskehavn og en fantastisk strand.

Det mest fremtredende når du reiser rundt i Algarve er hvor velholdte husene, eiendommene og naturen er. Stor forskjell til naboen i øst.

Regionens kjøkken er rikt og variert med fersk fisk og skalldyr langs kysten. Du kjøper grønnsaker og frukt enten fra en bonde i nærheten eller på småbymarkedene. Portugal er verdens tiende største vinprodusent og tilbyr et bredt utvalg av gode viner.

Kart

Vil du vite mer? Ta kontakt

  Oppdag Club Fivecation III-eiendommene

  Nerja
  Spania
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  italienske alper
  Italia

  Interessemelding