Vår bookingplattform

Hvordan bestiller jeg?

Via Fivecations bookingplattform kan du bestille ferien din på en enkel, rettferdig og oversiktlig måte.

Du velger ønsket eiendom, søker dato og mottar bekreftelse umiddelbart. Du har 24 timer på deg til å bestille for eksempel fly eller spørre familie og venner om datoene passer.

Det gir plass til mange og fleksible ferier gjennom bookingsystemet:

 • Du kan bestille de fire eiendommene i inntil 10 uker per kalenderår.
 • Du velger selv hvilken eiendom du vil besøke og når du vil gjøre det, med mulighet for å bestille inntil 23 måneder framover i tid.
 • Du velger fleksibel lengde på turene dine, for eksempel 3, 4, 7, 10, 11, 14 dager eller lenger. Du er derfor ikke bundet til hele uker dersom du ikke ønsker det.
 • Høysesongsdager, for eksempel høysommer og påske «koster» mer å bestille. Høysesongdager «koster» to dager per bestilt dag, mens normalsesong, det vil si alle andre dager, «koster» én dag per bestilt overnatting.
 • Det er 2 ankomst-/avreisedager per uke for hver eiendom, noe som betyr gode muligheter for å finne gode flypriser og avganger fra alle større nordiske og europeiske flyplasser.

Viktigheten av luft i kalenderen:

Mulighetene for å bestille de periodene du ønsker er gode. Dette er en viktig del av ideen runde Fivecation, og noe vi har lagt mye vekt på. Det grunnleggende er å lage “luft” i kalenderen, noe som skjer på følgende måte:

 • I de fire boligene er det 4 x 52v = 208 uker å fordele. Med forbruk av høysesongdager blir plassen teoretisk enda større, ca 270 uker. Man kunne dermed bevilge 13-14 uker til hver sameier. Men i Fivecation-konseptet har vi valgt å lage ekstra luft i kalenderen for eierne og derfor kan man maksimalt få tildelt 10 uker. Regner vi med en jevn fordeling av eiere som velger 6- og 10-ukersalternativet lander vi til slutt på ca 60-65 % belegg. Denne «luften» i kalenderen er svært viktig for å oppfylle kriteriet om å kunne bestille de feriedagene man ønsker. Et sameiekonsept som minner mest mulig om eget eierskap er ideen.
 • En annen faktor som bidrar til mindre «trengsel» er at eierne har forskjellige ønsker og behov. Mange reiser ikke i høysesong, noen reiser alltid i høysesong, noen reiser litt i høysesing og litt i normalsesongene osv. Det vil derfor være en naturlig fordeling over året. I tillegg gjør høysesongdager som «koster» flere dager å bestille at det blir en bedre utnyttelse gjennom hele året. Høysesongdagene er til for å balansere etterspørsel og tilbud.

Velkommen til et enkelt og ‘luftig’ bookingsystem!

Vil du vite mer? Ta kontakt

  Oppdag Club Fivecation III-eiendommene

  Nerja
  Spania
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  italienske alper
  Italia

  Interessemelding