Til salgs

Fire drømmehus

Du vil bli eier av fire unike og helt fantastiske eiendommer som er nøye utvalgt i Frankrike, Italia og Spania. Dette er delingsøkonomi i luksusemballasje!

Fivecation gir en unik mulighet til å eie og bo på fire forskjellige destinasjoner. Du er derfor ikke låst til ett overnattingssted. Dette gir en stor variasjonsrikdom samtidig som hjemmefølelsen er tilstede.

I Association II kan du som kjøper veksle mellom perlene på Mallorca , de italienske alpene , det sørlige Spania og Provence , her finner du våre nøye utvalgte eiendommer. Steder du kan feriere året rundt hvor du har tilgang til alt gjennom ditt eierskap, som fantastiske strender, hav, private bassenger, vingårder, uhindret utsikt, fjell, grøntområder, kultur, padel, golf, ski, spa, romantikk og restauranter. Muligheter som kun gis fordi du eier flere eiendommer på forskjellige steder.

Utvelgelsesprosessen for å finne de rette eiendommene er omfattende og vi er svært grundige. Fra starten gjennomgår vi en database med cirka 500 eiendommer på hver destinasjon. Derfra velger vi 40-50 av disse eiendommene som vi tror har potensial og besøker dem personlig. Etter gjennomgang velger vi de 2-3 beste objektene. Deretter gjennomføres nye besøk og mer omfattende befaringer av eiendommene. Til slutt handler det om å velge et av objektene. Ikke alltid lett, men trygt for alle!

Du blir medeier i fire eiendommer, men kan disponere åtte eiendommer.

Vi kaller det Swap! Hver forening har 20 partnere som eier fire eiendommer fordelt på fire ulike destinasjoner.

Når du er medeier i Club Fivecation II kan du bytte -Swappa- dager med vennene i Club Fivecation I og selvfølgelig omvendt.

Kanskje den andre foreningen har en gullklump du kunne tenke deg å prøve.

Det hele håndteres helt automatisk. På kontoen din legger du inn forespørsler om å bytte dager med den andre foreningen. Umiddelbart eller så snart din forespørsel om endring av dager er bekreftet av vennene i den andre foreningen, reduseres din egen saldo og du får i stedet en kreditt for booking på den andre foreningens eiendommer. Du velger så tidspunkt og hvilken eiendom du vil prøve.

Interessemelding

    Oppdag foreningens eiendommer

    Interessemelding