Eiendommene er nøye utvalgt

Trygt og komfortabelt for alle

Du kan bestille ferien direkte, eiendommene i assosiasjon I og II er allerede kjøpt og kan bestilles! Villaen i Alfamar i Nerja-området og villaen i Villecroze i Provence i assosiasjon III er allerede kjøpt og kan reserveres. De to gjenværende eiendommene i Forening III vil fortløpende kunne bestilles i løpet av 2024.

De fire eiendommene i Fivecation III er nøye utvalgt. Vi bruker mye ressurser på å pusse opp, oppfriske og innrede boligen, slik at de står klare til flotte feriedager når det er på tide å flytte inn. Det er også en herlig følelse å kunne flytte inn så fort som mulig, når man først har bestemt seg.

Hver eiendom har gjennomgått en omfattende utvelgelsesprosess. Vi er svært grundige i arbeidet vårt. VI ser på så mye som opptil 500 eiendommer på hvert reisemål før vi snevrer inn antallet. Basert på utvalget blir et sted mellom 40 og 50 eiendommer per reisemål valgt ut og besøkt personlig av oss i Fivecation. Vi sitter stort sett igjen med to til tre eiendommer, som blir gjenstand for en nøye evaluering. Til slutt faller valget på den eiendommen som passer best for deg i Fivecation. Voilà! Trygt og komfortabelt for alle.

Hver eier blir tinglyst direkte på skjøtet til den respektive eiendommen.

Velkommen til trygt eierskap.

Jeg er interessert

  Oppdag Club Fivecation III-eiendommene

  Nerja
  Spania
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  italienske alper
  Italia

  Interessemelding