Fire forskjellige reisemål

Du eier feriehus på fire forskjellige steder

Tenk deg å kunne velge mellom 4 drømmereisemål av ulik karakter.

Fivecation gir en unik mulighet til å eie og bo på fire forskjellige reisemål. Du er derfor ikke låst til et bestemt reisemål. Dette gir et vell av variasjon samtidig som det skaper en hjemmefølelse.

I Fivecation III vil du kunne veksle mellom perlene i Alfamar i Nerja-området ved Alicante i Spania , Villecruz i Provence i Frankrike , de italienske alpene og Algarve i Portugal . Steder hvor du kan feriere året rundt og hvor du har tilgang til alt gjennom ditt eierskap, som fantastiske strender, hav, bassenger, vingårder, uhindret utsikt, fjell, grøntområder, kultur, padling, golf, ski, spa-bad, romantikk og restauranter . Muligheter som kun gis fordi du eier eiendommer på flere forskjellige steder.

Du blir medeier i 4 eiendommer, men har tilgang til hele 12 eiendommer.

Vi kaller det Swap! Når du er medeier i Club Fivecation III kan du bytte/Swap dager med vennene i Club Fivecation I og selvfølgelig omvendt.

Kanskje den andre foreningen har et bosted på et reisemål du kunne tenke deg å prøve?

Det hele håndteres helt automatisk. På kontoen din legger du inn forespørsler om å bytte dager med den andre foreningen. Umiddelbart eller så snart din forespørsel om endring av dager er bekreftet av vennene i den andre foreningen, reduseres din egen saldo og du får i stedet en kreditt for booking på den andre foreningens eiendommer. Du velger så tidspunkt og hvilken eiendom du vil prøve.

Vil du vite mer? Ta kontakt

  Oppdag Club Fivecation III-eiendommene

  Nerja
  Spania
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  italienske alper
  Italia

  Interessemelding