Inntil 10 uker per år

Velg 42 eller 70 dagers bruk

Som eier får du muligheten til å bestille inntil 10 uker per år, noe som nok er mer ferie enn de fleste har tid til!

Det er god plass til både korte og lengre ferier på eiendommene. Bookingsystemet sikrer god fleksibilitet og rettferdighet for alle:

 • Via bookingsystemet kan du bestille opptil 23 måneder frem i tid. Det er selvfølgelig også mulig å bestille en impulstur på kort varsel, dersom det er ledige plasser. Du velger selv hvilken eiendom du vil besøke og når du vil gjøre det.
 • Hver eiendom har to ankomstdager, for eksempel torsdag og søndag. Dette gir god fleksibilitet for din reise og åpner for muligheter til for eksempel å finne rimelige flyavganger.
 • Du kan velge å bestille alt fra miniferier på 3 eller 4 dager, ukeferier på 7 dager, eller “lange uker” på 10 eller 11 dager og lange ferier fra 2 uker og oppover.
 • Før hvert år får du 70 bruksrettdager (10 uker). Hvis du tror du skal bruke mindre enn 10 uker per år, er det også mulighet for å velge alternativet med 42 bruksrettsdager (6 uker). Dette gir da en lavere månedlig avgift. Du velger ønsket alternativ for hvert år. Dette alternativet gir hver familie frihet og fleksibilitet til å tilpasse bruken basert på behov, fra år til år.
 • For eksempel. i tilknytning III hvis du velger 42 dagers bruk, vil gebyret for det aktuelle året være €295/måned. Hvis du velger det mer omfattende alternativet for 70 dager, vil gebyret være €490/måned. Veldig fleksibel.
 • Den absolutt største delen av fellesutgifter per måned går til deg via eierforeningen (“Owners Club”), fordi fellesutgifter per måned dekker alt fra bassengvedlikehold, hagearbeid, pågående oppussing, avsetning til vedlikeholdsfond m.m. Omtrent som i et borettslag. En mindre del av fellesutgifter per måned, ca 25 %, går til Fivecations serviceselskap. Dette går til administrasjon, service, drift av bookingsystem og en rekke andre fasiliteter, nettopp slik at du kan slappe av og nyte ferien og eierskapet ditt maksimalt!
 • Noen uker er mer ettertraktede enn andre, f.eks påske, høysommer og jul. Disse kalles høysesongdager, og ved bestilling brukes to bruksrettsdager per overnatting. For alle andre dager (normalsesong) regnes én bruksrettsdag per overnatting. Dette er med på å skape god atmosfære og fleksibilitet i bookingkalenderen og gir en rettferdig og jevn fordeling over året. For eksempel vil 10 ukers bruk da være nok til følgende: 14 overnattinger i løpet av våren (normalsesong) pluss 14 dager i sommerferien (høysesong) pluss 28 dager på høsten og vinteren (normalsesong).
 • Bare bestill og nyt feriehuset!

Swap – Du blir medeier i 4 eiendommer, men har tilgang til 12 eiendommer.

Vi kaller det Swap! Når du er medeier i Club Fivecation III kan du bytte/swap dager med venner i for eksempel Club Fivecation I og selvfølgelig omvendt.

Kanskje den andre foreningen har et bosted du kunne tenke deg å prøve?

Det hele håndteres automatisk. På kontoen din legger du inn forespørsler om å bytte dager med den andre foreningen. Umiddelbart eller så snart din forespørsel om endring av dager er bekreftet av vennene i den andre foreningen, reduseres din egen saldo og du får i stedet en kreditt for booking på den andre foreningens eiendommer. Du velger så tidspunkt og hvilken eiendom du vil prøve.

Vil du vite mer? Ta kontakt

  Oppdag Club Fivecation III-eiendommene

  Nerja
  Spania
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  italienske alper
  Italia

  Interessemelding